Na kontaktoni

KONTAKTO CONCORD CENTER

  Concord Center, pjese e grupit “Concord Investment” ka hapur dyert per here te pare ne Nentor te vitit 2013.
  E pozicionuar vetem 2km larg qendres se Tiranes, me akses ne rruget kryesore, Concord Center ka nje vendndodhje strategjike.
  Me nje siperfaqe totale prej 26,000m2, 3 kate I dedikohen plotesisht sherbimeve dhe 2 kate parkimit nentokesor.
  Ne “Concord Center” aktualisht operojne 55 dyqane te llojeve te ndryshme, te cilat ofrojne trendet me te fundit me cmime konkurruese ne treg.
  Perpos shumellojshmerise se restoranteve dhe bareve, klientet kane mundesine te bejne shopping per te gjithe llojet e produkteve qe I nevojiten.
  Dyqane kepucesh, veshjesh, pajisjesh elektronike, per dhurata, suvenire, produkte per mireqenie, libra dhe mobilim shtepie. Produkte nga marka te mirenjohura vendase dhe nderkombetare.

  E hapur cdo dite te javes, Concord Center ka per qellim te jete destinacioni ideal per konsumatorin!