Loading Events

Past Events

Find Events

October 2016

Fundjava

October 19, 2016

9878|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-2-150x150.jpg,9879|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-2-150x150.jpg,9880|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-2-150x150.jpg,9881|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-3-150x150.jpg,9882|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/5-1-150x150.jpg,9883|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/6-1-150x150.jpg

Find out more »

Weekend

October 19, 2016

9878|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-2-150x150.jpg,9879|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-2-150x150.jpg,9880|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-2-150x150.jpg,9881|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-3-150x150.jpg,9882|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/5-1-150x150.jpg,9883|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/6-1-150x150.jpg

Find out more »

1 vjetori

October 19, 2016

9888|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-3-150x150.jpg,9889|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-3-150x150.jpg,9890|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-3-150x150.jpg,9891|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-4-150x150.jpg,9892|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/5-2-150x150.jpg

Find out more »

1 anniversary

October 19, 2016

9888|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-3-150x150.jpg,9889|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-3-150x150.jpg,9890|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-3-150x150.jpg,9891|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-4-150x150.jpg,9892|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/5-2-150x150.jpg

Find out more »

April 2017

14 – 15 – 16 -17 Prill, Festojmë Pashkët në Concord Center deri në 50% Ulje dhe argëtim pafund për vizitorët e vegjël. 4 Ditë Ulje – 4 Ditë Festë! 9898|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0010-150x150.jpg,9899|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0011-150x150.jpg,9900|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0012-150x150.jpg,9901|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0013-150x150.jpg,9902|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0016-1-150x150.jpg

Find out more »

14-15 - 16 -17 April, Celebrating Easter in Concord Center with up to 50% discounts and endless entertainment for younger visitors. 4 Days Discount - 4 Days Holiday! 9898|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0010-150x150.jpg,9899|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0011-150x150.jpg,9900|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0012-150x150.jpg,9901|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0013-150x150.jpg,9902|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/IMG-20170416-WA0016-1-150x150.jpg

Find out more »

May 2017

Duke filluar nga data 9 Maj në Concord Center u hap “Zorba Fitness”, një shërbim më shumë për qytetarët dhe komunitetin përreth. “Zorba fitness” ofron pajisje të fjalës së fundit të teknologjisë për përkujdesjen e shëndetit fizik si dhe instruktorë profesionistë. 9853|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-150x150.jpg,9852|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-150x150.jpg,9851|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-150x150.jpg,9850|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-150x150.jpg

Find out more »

Starting May 9 at the Concord Center opens "Zorba Fitness", one more service for citizens and the surrounding community. "Zorba fitness" offers state-of-the-art equipment for physical health care as well as professional instructors. 9853|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/4-150x150.jpg,9852|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/3-150x150.jpg,9851|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/2-150x150.jpg,9850|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/1-150x150.jpg

Find out more »

October 2017

9914|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19553911_1407759359305237_3576835693405195140_n-150x150.jpg,9915|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19554317_1407759369305236_2864772156344886862_n-150x150.jpg,9916|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19599022_1407759509305222_4486842413073292149_n-150x150.jpg,9917|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19601258_1407759432638563_8824027239334289679_n-150x150.jpg,9918|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19656956_1407759465971893_7673854441414682542_n-150x150.jpg

Find out more »

9914|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19553911_1407759359305237_3576835693405195140_n-150x150.jpg,9915|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19554317_1407759369305236_2864772156344886862_n-150x150.jpg,9916|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19599022_1407759509305222_4486842413073292149_n-150x150.jpg,9917|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19601258_1407759432638563_8824027239334289679_n-150x150.jpg,9918|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/19656956_1407759465971893_7673854441414682542_n-150x150.jpg

Find out more »

November 2018

5 Vjet Concord Center

November 17, 2018

9857|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/Banner-Concord-300x118.jpg|medium Ejani të festojmë sëbashku me një larmishmëri ofertash dhe aktivitetesh! 27.11.2018 Artcraft & Lojra popullore Të realiojme flamurin shqipëtar dhe numrin 5  Lojra popullore: kape shamin, macja kapi miun, mos u nxeh, 9-tsh etj. 28.11.2018 Kërkimi i thesarit Gjetja e thesarit ju çon drejt një Dhurate 29.11.2018 Festa e Flamurit Kërcime të animuara Bojra në fytyrë Lojra të ndryshme Tullumbace me forma Makineria e flluskave Loja e parashutës -70% ulje në çdo dyqan! ADRESA Rr. “5 Maji”, Qendra Concord…

Find out more »

5 Years Concord Center

November 17, 2018

9857|https://concordcenter.al/wp-content/uploads/2021/04/Banner-Concord-300x118.jpg|medium Come celebrate together with a variety of offers and activities! 11/27/2018 Artcraft & Popular Games To realize the Albanian flag and number 5 Popular games: grab the handkerchief, the cat grabs the mouse, do not get angry, 9-tsh etc. 28.11.2018 Treasure hunt Finding the treasure leads you to a Gift 29.11.2018 Flag Day Animated jumps Facial paints Different games Balloons with shapes Bubble machine The game of parachuting -70% discount in every store! address Rr. "May 5", Concord Center,…

Find out more »
+ Export Events