RRETH NESH

Concord Center

Edil Al, pas suksesit të saj me Galeria – ETC dhe Kristal Center vazhdon me qendrën më të re tregtare, në një pikë tjetër strategjike të Tiranës. Qendra ndodhet në një kompleks rezidencial, pranë unazës së Tiranës, në Rrugën 5 Maji.

Ky kompleks, është pozicionuar në një nga zonat më të populluara të Tiranës, me një sipërfaqe prej 26,000 m2, vetëm 2 km larg qendrës së Tiranës. Krahas pjesës rezidenciale komode për banim, qendra ka një strukturë të vecantë arkitekturore, në të cilën përfshihen ambiente të ndryshme tregtare, shërbimi, argëtimi, hapësira parkimi i jashtëm dhe i brendshëm, hapësira të gjelbëruara për shplodhje, vëndi ideal për familjen dhe miqtë.
Këto ambiente të sistemuara dhe të mirë organizuara, garantojnë suksesin e biznesit tuaj.


Copyright © 2016-2020 Concord Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rruga 5 Maji, Tirane 1000

+355 69 60 85 169

info@concordcenter.al