HARTA E QENDRëS

Concord Center

Klikoni mbi nje dyqan
CONAD Supermarket më shumë
Pelinku Fashion Mode dhe Kepuce më shumë
GoTech Elektronike më shumë
Top Shop Art dhe shtepi më shumë
Outlet Italia Art dhe shtepi më shumë
Unigross Art dhe shtepi më shumë
Ama Kafe Bar dhe restorant më shumë
Vodafone Shërbime më shumë
Ajra Bar dhe Restorant më shumë
Bar Unique Bar dhe Restorant më shumë
Muca Cosmetics Bukuri dhe Shendet më shumë
LD Albania Veshje/Fashion më shumë
Neri Caffe Bar dhe Restorant më shumë
Pizzeri Neri Bar dhe Restorant më shumë
Avangarde Mode dhe Kepuce më shumë
Ozdilek Art dhe Shtepi më shumë
Ozdilek Art dhe Shtepi më shumë
Librari Sara Sherbime më shumë
BKT Shërbime më shumë
Pelinku Mode dhe Kepuce më shumë
Pelinku Travel Mode dhe Kepuce më shumë
Western Union Services më shumë
Top Optika Aksesorë më shumë
Fiori Butique Mode dhe Kepuce më shumë
Conto Bene Mode dhe Kepuce më shumë
Rada Bar Bar dhe Restorant më shumë
Power Kids Aksesorë më shumë
Kepuce Sportive Mode dhe Kepuce më shumë
Tring Sherbime më shumë
Euro 2001 Art dhe Shtepi më shumë
Klevi Akrilik Art dhe Shtepi më shumë
Metrazhe Art dhe Shtepi më shumë
Teranda Piceri Art dhe Shtepi më shumë
Uendi GB Art dhe Shtepi më shumë
Metrazhe Diferenc Art dhe Shtepi më shumë
Mobileri Hasanaga Mobileri më shumë
Elin Casa Art dhe Shtepi më shumë
Amber Art dhe Shtepi më shumë
Kids Zone Argetim më shumë
Natyral Vita Bukuri dhe shendet më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Gjergji Textile Art dhe shtepi më shumë
Majo Agency Sherbime më shumë
Pelinku Mode dhe Kepuce më shumë
Eval Butik Art dhe shtepi më shumë
Bicaku Stone Art dhe shtepi më shumë
Bar Joy Bar dhe restorant më shumë
Eva Hair & Style Bukuri dhe shendet më shumë
Conco Fashion Butik Mode dhe kepuce më shumë
Conco Fashion Butik Mode dhe kepuce më shumë
Best Seller Qendër estetike më shumë
Best Seller Qendër estetike më shumë
AK Gallery Art dhe shtepi më shumë
Zorba Fitness Argetim më shumë
Zorba Fitness Argetim më shumë
out door sport shop Veshje/Fashion më shumë
b&t mobili Mobilje/Aksesorë më shumë
b&t mobili Mobilje/Aksesorë më shumë
b&t mobili Mobilje/Aksesorë më shumë
central caffe Bar Kafe/Restorant më shumë
central caffe Bar Kafe/Restorant më shumë
interni design Mobilje/Aksesorë më shumë
nero parfumeri Parfumeri/Argjendari/Orë më shumë
interni design Mobilje/Aksesorë më shumë
... Veshje/Fashion më shumë
go'in travel Shërbime më shumë
aksel Parfumeri/Argjendari/Orë më shumë

Per Ambiente me Qera mund te Kontaktoni ne numrin e Meposhtem:
Mob number: +355 69 60 85 169
Email: info@concordcenter.al

Copyright © 2016-2020 Concord Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rruga 5 Maji, Tirane 1000

+355 69 60 85 169

info@concordcenter.al