MOMENTE NGA INAGURIMI I ZORBA FITNESS!

Concord Center

Momente nga inagurimi i Zorba Fitness!

Duke filluar nga data 9 Maj në Concord Center u hap “Zorba Fitness”, një shërbim më shumë për qytetarët dhe komunitetin përreth. “Zorba fitness” ofron pajisje të fjalës së fundit të teknologjisë për përkujdesjen e shëndetit fizik si dhe instruktorë profesionistë.

Copyright © 2016-2020 Concord Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rruga 5 Maji, Tirane 1000

+355 69 60 85 169

info@concordcenter.al