PASHKëT Në CONCORD CENTER

Concord Center

Pashkët në Concord Center

14 – 15 – 16 -17 Prill, Festojmë Pashkët në Concord Center deri në 50% Ulje dhe argëtim pafund për vizitorët e vegjël. 4 Ditë Ulje – 4 Ditë Festë!

Copyright © 2016-2020 Concord Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rruga 5 Maji, Tirane 1000

+355 69 60 85 169

info@concordcenter.al