PIZZA JONI

Concord Center

Pizza Joni

Pizza Joni

Orari:09:00 – 21:00Web:erjonmansaku@gmail.comKategoria:Bar dhe restorant

Copyright © 2016-2020 Concord Center. Te gjitha te drejtat e rezervuara.

Get to know Us

Rruga 5 Maji, Tirane 1000

+355 69 60 85 169

info@concordcenter.al